DUHOVNA OBNOVA 4.11.2022.

Kako već godinu dana organiziramo cjelonoćna klanjanja na prvi petak u mjesecu, ona postaju sve više prilika za duhovni rast, osobito kroz svjedočanstva i upoznavanje naše župne zajednice, kao  i  župnih  ili molitvenih zajednica koje djeluju u drugim župama. Cjelonoćno klanjanje ima nakanu duhovne obnove naše župe, župljana, osobito nakon potresa i pandemije i prilika su za osobni rast u vjeri. Termin održavanja i bdijenja tjekom noći idealan je za one koji rade i ne stižu preko tjedna zbog različitih obveza pronaći vrijeme za molitvu i duhovni rast.
Karizmatska molitvena zajednica NANOVO ROĐENI iz župe Botinec predstaviti će nam se 4. 11.2022. čiji će mlađi članovi posvjedočiti kako je njihov rast plod svakodnevog prikazanja pred Presvetim i sudjelovanja na svetoj misi, plodan je apostolat djelovanja za čitavu župu te kako je Bog živ među nama. Pozivamo Te da se odazoveš na župnu duhovnu obnovu kako bi Bog dotaknuo i Tvoj život.
Osobito pozivamo samce, obitelji i mlade te sve koji žele svoj život živjeti s Bogom u slobodi, ljubavi i milosrđu i radosti. Župna duhovna obnova počinje na prvi petak 4. 11. sa svetom misom u 18 h, prema programu u prilogu, a biti će prilike i za sv. ispovijed.
P.S.
Potičem sve koji mogu pomoći da nam se jave i oko lijepog prijema zajednice, pripreme, okrepe, kolača i promocije.
Od srca zahvalan,
vlč. Marko Torbar
Upravitelj župe